Hurcimami Program + személyes tanácsadás

25,000Ft

Válj igazán profi HURCIMAMIVÁ, könnyen, egyszerűen, online!

Tanulj meg mindent, ami lényeges a babahordozással kapcsolatban, egy helyről, az otthonotokban, a saját ütemedben, a babád igényeihez igazodva!

ONLINE TANFOLYAMUNK 25+ rövid videós és szöveges leckét tartalmaz újszülött kortól totyogós korig, de Neked csak az éppen aktuálisan Rátok vonatkozó részt kell feldolgoznod! A kisbabád mellett meg tudod tanulni a legfontosabb szabályokat; hogy hogyan válassz, vásárolj és tarts karban hordozóeszközt; és természetesen az alap kötési technikákat is elsajátíthatod!

HURCIMAMI PROGRAM online babahordozó tanfolyam + Teljeskörű hordozási tanácsadás baba-mama pároknak a 4MOM családbarát közösségi térben:

 • 25+ könnyen érthető, egyszerűen feldolgozható, falatnyi videós vagy szöveges lecke a kevés idővel rendelkező szülőknek, átlátható, kereshető rendszerben
 • eszközválasztási konzultáció
 • a választott hordozóeszköz használatának begyakorlása demobabával, majd a saját gyermekeddel
 • utánkövetés és támogató FB csoport
 • ajándék 2 hét hordozóeszközbérlés (melynek letelet után bérelheted tovább vagy visszajuttatod az eszközt)
 • videós támogatás az elmélettől a napi rutinig minden felmerülő kérdésben
 • partnerprogram, amivel többezer forintot spórolhatsz.

Leírás

Minden tanácsadáshoz videós segítséget is kapsz, előre! Mit jelent ez?

 • A tanácsadásokon rengeteg dolog elhangzik, de Te félig mindig a babádra fogsz figyelni, és ez a természetes!
 • Azért, hogy a lehető legtöbbet tudj profitálni a konzultációból, leforgattam nektek az összes olyan témakört, amit szoktunk érinteni.
 • A videókat a HURCIMAMI PROGRAM zárt oktatási felületén éred el, már a tanácsadás előtt, utána pedig a zárt FB-csoportunkban  minden kérdésre válaszolunk, ami felmerül.

Tanulj meg mindent, ami lényeges a babahordozással kapcsolatban, egy helyről, az otthonotokban, a saját ütemedben, a babád igényeihez igazodva, a tanácsadáson pedig már nem kell az általános dolgokkal foglalkoznunk, hanem a TE konkrét kérdéseid mentén tudunk haladni! 

A HURCIMAMI PROGRAMBAN akár azonnal elkezdheted megtanulni:
 • a legfontosabb szabályokat;
 • hogy hogyan válassz, vásárolj és tarts karban hordozóeszközt;
 • és természetesen az alap kötési technikákat is elsajátíthatod!
Könnyen érthető, egyszerűen feldolgozható, falatnyi videók a kevés idővel rendelkező szülőknek, átlátható, kereshető rendszerben.
A HURCIMAMI PROGRAM online tanfolyamom az első és eddig EGYETLEN magyar babahordozós tananyag tár, ami ennyire átláthatóan és ilyen mélységekben tanítja meg neked, hogyan hordozd a babádat könnyen és egyszerűen.
A Partnerprogramunkkal pedig többezer Forintot tudsz spórolni az eszközbeszerzésnél.

A személyes konzultáción a család igényei alapján kiválasztjuk a számotokra megfelelő hordozóeszközt. Megtanítom a használatát, és segítek a saját eszközötök beszerzésében.

Minden amire szükséged lehet ahhoz, hogy profi hurcis szülő váljon belőled.

Az egyéni konzultáció időtartama 45-60 perc.

Ha Dunaújvárosban vagy a környéken laksz, akkor a tanácsadás a 4MOM Közösségi térben történik, ebben az esetben a teljes, több, mint 150 darabból álló eszközkészletünk áll a rendelkezésedre.

Ha Dunaújvárostól távol laksz, akkor válaszd az HURCIMAMI PROGRAM vagy a HURCIMAMI PROGRAM ONLINE TANÁCSADÁSSAL menüpontot!

A tanácsadáshoz  ITT TUDSZ időpontot FOGLALNI. Ha nem találsz olyan időpontot, ami megfelel Neked, keress az elérhetőségeimen!

A program+tanácsadás díja 25.000 Ft, amit előre a webshopban egyszerűen bankkártyával megoldható. Ha neked nem felel meg a bankkártyás fizetés, jelezz az elérhetőségeimen, és találunk megoldást!

Kérlek, a konzultációhoz töltsd ki az alábbi anamnézist, ezzel segíted, hogy megfelelően tudjak felkészülni! Az anamnézis kitöltése nem minősül jelentkezésnek, kérlek, foglalj időpontot!

Hogyan működik?

 1. A vásárlás folyamán a pénztár oldalon add meg az általad választott felhasználónevet és jelszót, amivel a későbbiekben hozzá tudsz férni a videós tanfolyami anyaghoz.
 2. A fizetést követően azonnak elérhetővé válik számodra a tanfolyami felület, ahol hozzá tudsz férni a tananyaghoz.
 3. A videókhoz a vásárlástól számított egy évig férhetsz hozzá.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hurcimami Program + személyes tanácsadás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük