Hurcimami Program

(2 vásárlói értékelés)

20,000Ft

Válj igazán profi HURCIMAMIVÁ, könnyen, egyszerűen, online!

Tanulj meg mindent, ami lényeges a babahordozással kapcsolatban, egy helyről, az otthonotokban, a saját ütemedben, a babád igényeihez igazodva!

ONLINE TANFOLYAMUNK 25+ rövid videós és szöveges leckét tartalmaz újszülött kortól totyogós korig, de Neked csak az éppen aktuálisan Rátok vonatkozó részt kell feldolgoznod! A kisbabád mellett meg tudod tanulni a legfontosabb szabályokat; hogy hogyan válassz, vásárolj és tarts karban hordozóeszközt; és természetesen az alap kötési technikákat is elsajátíthatod!

Leírás

A babahordozás nem valami úri hóbort, minden babának elemi szükséglete a testközelség. Ha szeretnéd eszközben hordozni a babádat, jó helyen jársz! 

 • Ha elvesztél a rengeteg eszköz és kötés között, 
 • ha nem tudod, pontosan, mire kell figyelni a hordozásnál, 
 • ha nem akarod heteken tartó internetes kereséssel elsajátítani az alapokat, 
 • ha biztos forrásból szeretnél tájékozódni,
 • ha nincsen a közeledben hordozási tanácsadó szakember…  

Ez a tanfolyam Neked lett kitalálva!

5 modulban 25+ videó alapján, az otthonotokban, saját ütemedben, a kisbabád mellett meg tudod tanulni a legfontosabb szabályokat; hogy hogyan válassz, vásárolj és tarts karban hordozóeszközt; és természetesen az alap kötési technikákat is elsajátíthatod!

A Partnerprogramunkkal pedig kedvezményesen vásárolhatsz hordozóeszközöket és babás-mamás termékeket!

Ha véletlenül elakadnál, a program Facebook csoportjában bármikor kérdezhetsz, személyesen segítek Neked!

Hogyan működik?

 1. A vásárlás folyamán a pénztár oldalon add meg az általad választott felhasználónevet és jelszót, amivel a későbbiekben hozzá tudsz férni a videós tanfolyami anyaghoz.
 2. A fizetést követően azonnak elérhetővé válik számodra a tanfolyami felület, ahol hozzá tudsz férni a tananyaghoz.
 3. A videókhoz a vásárlástól számított egy évig férhetsz hozzá.

Hurcimami Program termékről 2 értékelés

 1. Vázsonyi-Karcsák Márta

  Sziasztok!
  Szeretném megosztani Veletek az én saját nagyon pozitív tapasztalataimat.
  2018-ban született a kisfiam, én akkor találkoztam Zsuzsival, még nem a program keretében, de Tőle tanultam mindent a hordozással kapcsolatban.
  Nagyon közvetlen, segítőkész volt minden kérdésemben. Segített kiválasztani a megfelelő hordozót, megtanított megfelelően hordozni és ez óriási segítség volt számomra a mindennapokban, mert a kisfiam sehol nem maradt meg (járóka, egyebek) csak hurciban, és ott jókat is aludt 🙂
  Tehát én csak ajánlani tudom ezt a programot, mert ebbe minden benne.van, amire szükségünk van, és egy nagyon nagy lehetőség az Ő szakmai tudásával.

 2. Várnagy-Horváth Anett

  Mi személyes tanácsadásra jelentkeztünk nyáron a másfél hónapos kislányunkkal. Zsuzsi nagyon segítőkész és profi, türelmesen elmondott, megmutatott mindent. Emellett hozzáférést adott az online anyagokhoz. Ez utóbbi nagyon hasznos, mert nehéz egyszerre annyi mindenre figyelni, és megjegyezni a sok új információt. Plusz a férjem nem tudott eljönni, és így ő is tudott tájékozódni. Azóta kértem segítséget ajándékutalvány-ügyben, és nagyon hamar megoldotta azt is.
  Hordozni pedig csodajó – babának, anyának és apanak egyaránt!
  Azóta is jószívvel ajánlom mindenkinek a 4mom-ot!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük